La 'Nit de les Fogueretes' és una de les cites destacades de les festes

Les festes d’Agullent que se celebraran el primer cap de setmana de setembre tindran enguany el I Concurs de Fotografia ‘Festes de Setembre’ organitzat per la regidoria de Turisme i Festes. Este concurs està obert a qualsevol persona de l’estat espanyol amb tècnica de fotografia lliure.

Els organitzadors afegeixen que els premis seran per al guanyador 300 euros, per al segon classificat 200 euros i un de 100 euros per al millor autor local. Cada autor podrà presentar un màxim de 3 fotografies, originals i no premiades en cap altre concurs.

L’entrega de premis es realitzarà al llarg del mes d’octubre, durant l’acte d’inauguració de l’exposició fotogràfica que es realitzarà amb les obres premiades, i amb una selecció dels 25 millors treballs, a criteri del jurat.

La regidora de Turise i Festes, Rosa Albert, ha manifestat que amb este concurs es pretén “contribuir a la difussió d’estes festes locals, i alhora, promoure una activitat cultural, com és la fotografia”. Albert recorda entre les celebracions d’estes festes la de la ‘Nit de les Fogueretes’ que l’any passat va ser declarada Festa d’Interés Local de la Comunitat Valenciana.

Articles relacionats

 

Tags: , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat