La iniciativaes desenvoluparà del 15 al 31 d'agost

Bocairent promocionarà la “gastronomia del detall” a través de les tapes amb la campanya ‘Mossets de plaer’ amb la qual un total de 10 establiments oferiran un plat i beguda a un preu de 2 euros.

Esta iniciativa, que es desenvoluparà del 15 al 31 d’agost, s’organitza amb un full d’inscripció dels participants, així aquells que arriben a fer un mínim de 16 consumicions entraran en un sorteig de diferents premis com entrades al cinema en 3D, estades en allotjaments, dinars, sopars o, fins i tot, dos botelles d’herbero. Igualment, el consistori patrocina un guardó de 80 euros per utilitzar a qualsevol de les firmes participants.

Les cafeteries ‘El terrat‘ i ‘L’esglai‘ comptaran amb ‘pinxo de truita de creïlla amb tomaca fresca’ i ‘ous fregits sobre niu de creïlles’, respectivament, mentre que la gelateria ‘L’alcavor‘ refrescarà amb orxata i fartons. Les propostes dels hotels ‘L’estació‘ i ‘L’àgora‘ són ‘torrada d’esgardat amb brots de soja i anxoves’ i ‘mar i muntanya’; i si l’opció és ‘milfulles de creïlla i botifarra amb salsa verda’, els interessats s’hauran de dirigir al Centre d’Interpretació Turística. Per últim, la carta contempla ‘ensalada amb sèpia i bolets’ al ‘Bar Sifó‘, ‘braves’ al ‘Bar Solbes‘, ‘creïlles de Mariola’ al ‘Bar-restaurant Càmping de Mariola‘ i ‘cruixent de verdura amb ruló de cabra’ a ‘El ravalet Bar‘.

La regidora Noèlia Vañó convida veïns i visitants a “acceptar el repte de donar-li gust al paladar gràcies a la varietat de propostes que contempla el programa, fruit de la riquesa hostalera de què gaudim a la localitat“. Per això, la responsable municipal assegura que “continuem aprofundint en eixa relació complementària que existeix entre la nostra gastronomia i els nostres atractius patrimonials i mediambientals per crear cada vegada nous motius per apropar-se a Bocairent“.

Articles relacionats

 

Tags: , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat