Insa ha rebut el suport de la direcció regional del PP

Davant la petició de  Compromís de que l’encara alcaldessa d’Ontinyent, Lina Insa, renuncie a l’acta de regidora per sentar-se a conversar, la direcció regional del PP ha manifestat que donen suport a Insa per seguir al capdavant de l’ajuntament.

Des del PP d’Ontinyent han fet públic un comunicat oficial en el que es manifesta que la direcció regional “valora positivament les gestions que està realitzant l’alcaldessa Lina Insa per la governabilitat d’Ontinyent“.

Així recorden que els populars han sigut la força més votada de la ciutat amb 8.010 vots (el 41,46% dels sufragis), mentre que el PSPV n’ha aconseguit 6.126 (el 31,7% del total). D’esta forma consideren que “el PP representa la voluntat de la majoria de ciutadans”.

Cal recordar que Compromís havia demanat la renúncia d’Insa com a regidora a l’ajuntament per dur a terme la seua proposta de govern de concentració, de la mateixa forma que dies després el secretari general del Bloc, Enric Morera, ha afirmat que per “parlar” amb el PP cal la renúncia de l’alcaldessa.

No obstant, malgrat que algunes veus apunten a moviments interns del PP que apunten a pressions cap a Insa perquè cedeixca i abandone l’ajuntament, oficialment els populars continuen donant suport a l’alcaldessa.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat