El pacte Bloc-PSPV-UCiD s'ha signat davant de notari

Josep Albert serà el nou alcalde d’Albaida després que la seua formació, el Bloc, tancara ahir un pacte de govern amb PSPV i UCiD, la resta de forces progressistes que estaran al ple municipal. Este acord suposa tancar una etapa de dues legislatures de govern del PP de majoria absoluta, situació que va perdre en els últims comicis; la composició de l’ajuntament actual serà així de PP 6 regidors, Bloc 3 regidors, PSPV 3 regidors i UCiD 1 regidor.

En un comunicat les tres formacions singants han manifestat que els resultats electorals “van mostrar un desig de canvi de la majoría de la ciutadania albaidina“, i que davant esta situació les tres formacions van començar una roda de contactes per tal que ha quallat en un govern conjunt per a esta legislatura.

El que denominen ‘Govern del canvi’ es basarà en el ‘Pacte per Albaida’, document en el qual s’estableix un programa de govern basat en “la gestió eficient, la transparència, el progrés i el benestar social, la sostenibilitat, la participació i el principi d’igualtat com a principis bàsics”. Este acord ha sigut signat pels regidors i regidores de les tres forces polítiques davant de notari.

Expliquen que amb este acord assumeixen el compromís d’impulsar “un equip de govern de confiança basat en el diàleg, el respecte i la responsabilitat i que faça polítiques orientades a donar resposta a les necessitats dels albaidins i les albaidines“.

Josep Albert prendrà possessió de l’alcaldia en el ple d’investidura que se celebrarà demà dissabte a les 11,30h a l’Ajuntament d’Albaida. Els càrrecs complementaris en este govern seran Eva Tormo (PSPV) primera tinent d’alcalde i Joan Antoni Juan Perona (UCiD) segon tinent d’alcalde.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat