Lina Insa junt amb Francisco Camps

El PP d’Ontinyent va celebrar el míting central de campanya el passat divendres al Teatre Echegaray en un acte que va qualificar de “rotund èxit” perquè va omplir el local gràcies a la participació el president de la Generalitat, Francisco Camps i de la candidata a la reelecció a l’alcaldia, Lina Insa.

El PP va manifestar que l’Ajuntament d’Ontinyent ha gestionat 48 milions d’euros “dels quals 33 han procedit de la Generalitat”. No obstant de les actuacions destacades Insa va recordar inversions tant de la Generalitat com el nou IES Jaume I i el nou edifici del Servef, però també inversions del Govern central com la rehabilitació de l’Echcegaray, la Biblioteca de Sant Josep o la recuperació del Palau de la Vila.

També va recordar projectes de futur com l’Hospital, la maqueta del qual també va presentar recentment Camps, afirmant que està “en fase de contractació d’obres”, així com el futur Campus Universitari, la remodelació de l’IES l’Estació o l’aulari infantil del CEIP Bonavista.

Lina Insa també va demanar que es vote en clau estatal, afirmant que cal espentar al PSOE a convocar eleccions generals avançade per “posar remei a esta situació de brutal crisi”. Sobre el PSPV local l’alcaldessa els va acusar de que “en estos quatre anys sols s’ha dedicat a mentir, enredar i destruir”.

Per la seua banda Camps va demanar als ciutadans que voten al PP perquè guanye per majoria absoluta a Ontinyent i que així “no hi haja un embolic al govern municipal”, en referència a una possible coalició amb més d’un partit al govern. En altres aspectes Camps va anunciar la posada en marxa d’un Pla de Reactivació Industrial especialment per al moble, el tèxtil o la il·luminació.

Protestant a les portes del Teatre Echegaray

L’acte del PP es va celebrar al Teatre Echegaray mentre fora, a la Plaça Sant Domingo, un centenar de persones protestaven contra la política del PP tant a nivell local com autonòmic. Estos veïns mentre cridaven consignes com “corrupte” a Camps, o reclamaven l’actuació al CEIP Bonvista o denunciaven la censura de la TV3, darrere d’unes tanques habilitades per la policia per impedir la seua aproximació al teatre, mentre que Camps va entrar en furgoneta fins les mateixes portes de l’edifici. Esta és la segona protesta organitzada contra Camps a la ciutat després de l’acte al que va assistir també per presentar la maqueta de l’Hospital d’Ontinyent.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat