En el concurs literari han participat 6.257 alumnes

Un total de 6.257 alumnes i 226 mestres de 32 centres educatius de la Vall d’Albaida han participat en el 13é Premi Sambori, el premi literari en valencià més important de tot el País Valencià impulsat per  la Coordinadora d’Escoles en Valencià i que es desenvolupa de forma paral·lela a les Trobades d’Escoles en Valencià.

Esta quantiat ha sigut considerada un “gran èxit de participació” segons s’ha explicat des de l’organització, i va tindre el seu acte de lliurament de guardons en la passada XXIV Trobada d’Escoles que es va fer a Atzeneta d’Albaida.

Els guanyadors per categories són els següents:

Categoria Empar Granell: L’Escoleta del Llombo d’Ontinyent pel treball ‘Mariscalet visita la nostra ciutat‘.Escola infantil Rialles

Infantil 0-3 anys: Escola infantil Tralarà d’Ontinyent per ‘La festa del nostre barri‘; l’Escoleta del Llombo per ‘Mariscalet visita la nostra ciutat‘; Escola infantil Rialles per ‘Xup Xup tots a plantar‘.

Infantil: 4 anys CEIP Martínez Valls d’Ontinyent per ‘La Bruixa Pirula‘; 5 anys CRA Castell de Carbonera d’Otos per ‘La flameta del Sol’; 5 anys CEIP Bonavista d’Ontinyent per ‘Tulipa‘.

1r Cicle de Primària: Pau Gisbert Romero del CEIP Lluís Vives de Bocairent per ‘La girafa i el gos‘; Carmen Conejero Martínez del CEIP Bonavista d’Ontinyent, per ‘La xiqueta negra‘; Laura Almiñana Tormo del CEIP Beata Inés de Benigànim per ‘La Biblioteca‘.

2n Cicle de Primària: Cèlia Català Garcia del CEIP Ausias March de Llutxent per ‘La importància de les verdures‘; Jordi Sendra Giménez del CEIP Elías Tormo d’Albaida per ‘La granota Pepota‘; Ainoa Fayos Martí del CEIP Verge del Remei de Castelló de Rugat per ‘El gegant del Benicadell‘.

3r Cicle de Primària: Roger Blasco i Garcia del CEIP Dr. Borràs d’Alfarrasí per ‘El cargol i el llagostí presumit‘; Jesús Barranco Herrero del CEIP Bonavista d’Ontinyent per ‘Les armes de la taula del rei‘; Andreu Micó Bleda del CEIP Sanchis Guarner de l’Olleria per ‘El bolígraf roig‘. I una menció especial per Eva Estevan Morió del CEIP Verge dels Desemparats d’Atzeneta d’Albaida per ‘Martinet un llautista excel·lent‘.

1r Cicle de Secundària: Sara Aparici Sanz de l’IES Porçons d’Aielo de Malferit per ‘Atrapada a un llibre‘; Luis Soler Soler de l’IES Josep Segrelles d’Albaida per ‘15 dies‘; Andreu Francés Llin de l’IES Pou Clar d’Ontinyent per ‘El misteri de la cova de l’avern‘. I mencions especials per Isabel Moreno Francés del CEIP Comte de Salvatierra de Fontanars dels Alforins per ‘Ai quina por‘; Edu Madrid Molina de l’IES Josep Segrelles d’Albaida per ‘Un viatge d’anada‘.

2n Cicle de Secundària: Maria Minyana Castellanos de l’IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat per ‘Tot‘; Clara Vidal Juan de l’IES Pou Clar d’Ontinyent per ‘Traïció‘; Jara Gómez Artal de l’IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat. I una menció especial per Isabel Belda Soler de l’IES Josep Segrelles d’Albaida per ‘Marius‘.

Batxillerat i Cicles Formatius: Núria Ferri Barranca de l’IES Josep Segrelles d’Albaida per ‘Ni tu ni jo, nosaltres‘; Anna Martí Pastor de l’IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat per ‘Cartes d’amor i de guerra‘; Anna Revert Barberà de l’IES Jaume I d’Ontinyent per ‘Mans brutes‘. I una menció especial per Lucía Beniel Tormo de l’IES Jaume I d’Ontinyent per ‘Clar de Lluna‘.

au Gisbert Romero

CEIP LLUIS VIVES

BOCAIRENT

La girafa i el gos

Carmen Conejero Martínez

CEIP BONAVISTA

ONTINYENT

La xiqueta negra

Laura Almiñana Tormo

CEIP BEATA INÉS

BENIGÀNIM

La biblioteca

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat