El concert es arà a la Sala Multiusos d'Agullent

Esta nit de dissabte 19 de febrer tindrà lloc a la Sala Multiusos d’Agullent el concert del ‘Mig any meruts 2011‘ que organitza l’Assemblea de Joves Meruts com a “avantsala” del 5é aniversari del naixement d’este festival. El concert, que començarà a les 23h amb un preu d’entrada de 5 euros, comptarà amb tres grups d’estils ben diferents: La Raiz (Gandia), Tashkenti (Ontinyent) i Mafalda (València).

La Raiz, mesclen rap, reggae i rock amb discs com ‘Sumere‘ (2005), ‘El Aire Muerto‘ (2007) i ‘Guerra al Silencio‘ (2009). Amb components de tota la geografia valenciana i fins i tot de Colòmbia o Moçambic la seua música és fruit del mestissatge i la unió de les cultures, sent reflex de la diversitat d’orígens dels components de la banda i del seu temps.

Tashkenti ja compta amb un llarg bagatge i han pogut fer-se escoltar, fins i tot, per Itàlia i Cuba. Ofereix música amb arrels llatines (rumba, cumbia,..) reggae, fanfàrria, un poc de folk, d’skà i de xaxaxà. Últimament han participat al Festivern 2011 a Gandía.

Mafalda presentarà el seu primer àlbum ‘Molesta‘, banda jove d’onze membres a l’escenari amb un estil de fusió del reggae i ska amb un toc punk .

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat