L'escoleta tindrà accés des d'un carrer sense trànsit rodat

Canals va inaugurar divendres passat les noves instal·lacions de l’escola infantil ‘la Torreta’ en un acte que, en vespres de la festa a Sant Antoni Abat, va comptar amb el subsecretari Mariano Vivancos, junt amb l’alcalde, Ricardo Cardona, la corporació municipal, i festers i festeres del 2011.

Esta intervenció ha ampliat les instal·lacions de titularitat municipal al barri de la Torreta amb una subvenció de 180.000 euros de la Conselleria d’Educació. L’escoleta des de 1998 es dirigeix a xiquets de 0 a 3 anys, i amb la remodelació compta amb tres noves aules, menjador, lavabos adaptats per als xiquets, zona de despatxos i ascensor.

L’entrada a este nou edifici s’ha ubicat en un lateral on un carrer de vianants donarà accés a la guarderia, la qual cosa repercutirà amb una major seguretat vial a l’hora d’acompanyar i recollir als més menuts.

Articles relacionats

 

Tags: , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat