La mostra estarà oberta fins el 20 de març

Demà divendres s’inaugurarà a l’antiga església de l’exconvent de Sant Domènech de Xàtiva l’exposició ‘Restes de vida, restes de mort‘, organitzada per l’ajuntament de la ciutat i el Museu de Prehistòria de València. La mostra, que s’inaugurarà a les 20h, estarà oberta al públic fins el 20 de març.

Des del Museu de Prehistòria s’apunta que l’exposició és “una arriscada proposta cultural que aborda una revisió exhaustiva sobre l’arqueologia de la mort”. Amb la inauguració de demà Xàtiva serà la primera escala d’esta mostra itinerant que s’ha exhibit a la ciutat de València durant el 2010 i que recorrerà la província durant este any.

L’exposició serà presentada prèviament a l’Ajuntament de Xàtiva a les 12h amb presència de l’alcalde de la ciutat i president de la Diputació de València, Alfonso Rus; el diputat de Cultura, Salvador Enguix; la regidora de Cultura, Mª José Pla i la directora del Museu de Prehistòria de València, Helena Bonet.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat