Vidal i Engo van inaugurar la Fira junt amb les Reines de Festes 2010

El regidor de Festes de l’Olleria, Julià Engo, fet un balanç positiu del cap de setmana de Fira que s’ha desenvolupat els últims dies, Engo ha afirmat que “hem comptat amb una gran afluència de públic” que a banda de comprar a les paradetes i muntar a les atraccions, també ha participat en les activitats culturals i esportives. Però especialment el regidor ha volgut agrair “el treball realitzat per les entitats locals que d’una o altra manera s’han involucrat en la Fira” assegurant que així col·laboren “a engrandir aquesta Fira de l’Olleria“.

Per la seua banda, l’alcalde José Vidal també ha declarat que la important presència de visitants a una Fira de l’Olleria la consoliden cada any i també ha destacat l’aportació de les associacions locals a l’Associació de Firers i a la població en general que ha visitat la Fira.

La Fira de l’Olleria 2010, presentada sota el lema ‘Més de tres segles de tradició‘ ha comptat amb prop de 150 parades situades al llarg del recorregut del Recinte Firal, unes vint atraccions i diverses activitats esportives i culturals.

Veïns i visitants han pogut participar en competicions esportives de futbol, futbol sala, bàsquet i pilota valenciana, en jocs populars, el primer ‘Concurs Nacional de Agapornis‘, i han pogut veure exposicions de motos antigues i de bonsais, la ‘Casa del Terror’, la Volta Cicloturística, la Volta de Motos Clàssiques, concerts de les Rondalles ‘Loreto Honoratina’ i ‘la Barreja’, i de l’Orquestra ‘La Tribu’ entre d’altres.

Els actes van tindre lloc des del primer minut de la fira, així divendres a la nit, en l’acte inaugural que va comptar amb la presència de l’alcalde Vidal, del regidor de Festes Engo, i les Reines de les Festes de 2010, Esther Casanova i Zaira Càceres, es va poder gaudir de l’actuació del grup de dansa ‘El Revol‘, el ‘Ball dels Locos‘, el grup de xirimiters ‘La Morralla‘ i la banda de l’Agrupació Musical Santa Cecília.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat