Enguany el Correllengua està dedicat a Enric Valor

El Correllengua 2010 que enguany està dedicat a l’escriptor i lingüista Enric Valor arribarà a la Vall d’Albaida per oferir diferents tipus d’actes a nombrosos pobles de la comarca que es realitzaran fins el pròxim divendres 8 d’octubre. Enguany el Correllengua celebrarà també el 15é aniversari d’esta iniciativa que pretén divulgar i promocinar el valencià i la cultura del País Valencià. Ací vos podeu descarregar el manifest del Correllengua 2010: Manifest Correllengua 2010

El primer acte a la Vall d’Albaida serà demà dilluns 27 de setembre a Ontinyent on a les 12h hi haurà la presentació del Correllengua i del Gegant Jaume I i el Cabet Joan Fuster elaborats pel Casal. El Casal Jaume I estarà obert a partir de les 19,30h per donar la benvinguda a la Flama i perquè es puguen coneixer els nous gegant i cabet.

El Correllengua arribarà dijous 30 de setembre al CRA Riu Albaida del Palomar a les 9,30h, i a Bellús al CRA Riu Albaida a les 11h.

Divendres 1 d’octubre arribarà el torn per al Ràfol de Salem al CRA Serra del Benicadell a les 9h i a Aielo de Rugat al CRA Serra del Benicadell a les 10,15h; a Agullent arribarà a les 15h al CEIP Sant Vicent Ferrer on es farà una cercavila i contacontes amb Almudena i concurs de dibuixos; a les 16,45h serà al CRA Serra del Benicadell de Montitxelvo on hi haurà cercavila, xocolatada i contacontes.

Dilluns 4 d’octubre Atzeneta d’Albaida rebrà la flama a les 9,30h al CEIP Verge dels Desemparats amb cercavila i contacontes amb Almudena; a les 11,30h arribarà a Benissoda al CEIP Sant Antoni Abat amb la mateixa programació; Rugat rebrà amb una cercavila el Correllengua a les 15,30h al CRA Serra del Benicadell; finalment serà el torn de Terrateig a les 16,15h al CRA Serra del Benicadell amb cercavila.

Dimarts 5 d’octubre l’IES Josep Segrelles d’Albaida rebrà amb un cercavila i concert de Pau Alabajos la flama a partir de les 10,15h; els actes continuaran a la localitat a les 15h al CEIP Covalta i al CEIP Elías Tormo, amb cercavila i teatre organitzat pels xiquets i xiquetes de les dues escoles.

Per dimecres 6 d’octubre el Correllengua arribarà a Castelló de Rugat a les 15h al CEIP Verge del Remei amb cercavila i festa al pati de l’escola.

Dijous 7 d’octubre arribarà el torn per Montaverner on a les 9h hi haurà titelles d’Edu Borja al CEIP Doctor Esplugues;  posteriorment a les 11h arribarà al CEIP Comte de Salvatierra de Fontanars dels Alfornis amb cercavila i contacontes amb Almudena; a les 12,30h a Bocairent l’IES Bocairent acollirà la flama i el concert de BauSalva, per a les 16h passar al CEIP Lluís Vives amb festa al pati de l’escola.

L’últim dia, dijous 8 d’octubre, l’Olleria rebrà el Correllengua a les 15h al CEIP Isabel la Catòlica i el CEIP Manuel Sanchis Guarner. Ontinyent farà una programació completa al llarg del dia començant a les 9h al CEIP Bonavista i al CEIP Rafael Juan Vidal, a les 9,30h al CEIP Lluís Vives, a les 10,30h a l’IES Pou Clar i a les 15,30h al CEIP Martínez Valls i al CEIP Vicent Gironés.

Els actes acabaran a les 23h a la Sala OTK d’Ontinyent amb el concert cloenda de Correllengua a la Vall d’Albaida que comptarà amb Auxili, amb la presentació del seu darrer treball, The Skafeinats i Assabè.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat