El deute no es recull als pressupostos de 2009

L’Ajuntament de Xàtiva deu 85.000 euros a la companyia Iberdrola segons consta en una sol·licitud d’esta empresa feta el 27 d’abril d’este any i que ha denunciat este migdia el Bloc al ple municipal. En esta sol·licitud de la companyia elèctrica es demana que el deute que te l’Ajuntament de Xàtiva es pague i que es faça constar en la liquidació del pressupost de 2009; així afirmen que cal que este compte reculla les dades “perquè del contrari s’estaria acceptant una viciada redacció de la mateixa amb greus conseqüències per a l’administrat i evident assumpció de responsabilitats pels mateixos membres d’eixa Comissió Especial de Comptes“.

Des del Bloc la regidora Cristina Suñer afirma que el seu grup ha pogut constatar que “malgrat constar una còpia de la sol·licitud en l’expedient que es portava al ple per a l’aprovació del compte general del pressupost de 2009, en el mateix compte no es troba cap referència al deute amb Iberdrola“.

Suñer considera que esta “és una més de les irregularitats a les que ens té tan acostumats l’equip de govern del PP i que el Bloc ha denunciat en repetides ocasions”, així denuncia que el PP “arriba fins i tot a aprovar un compte general i una liquidació del pressupost incorrectes”. L’alcalde Alfonso Rus ha contestat que perquè Xàtiva entrara dins el conveni amb Iberdrola de la Central de Compres de la Diputació per reduir un 20% el cost del consum “els ajuntaments havien d’estar al dia, ací no devem ni un mes”. No obstant la portaveu nacionalista afirma que malgrat que faça estes afirmacions , com que no aporta cap justificació, “dóna mostra de quina és la manera de treballar del nostre ajuntament”.

Per altra banda, la regidora nacionalista també s’ha referit al fet que la urbanització del Palasiet no es puga acabar perquè Iberdrola no instal·la els transformadors que fan falta, i ha declarat que “per les males relacions que té aquest ajuntament amb l’empresa elèctrica, sembla que aquesta no està disposada a invertir els diners que costen els transformadors que falten” afegint que a més “donat que només hi ha dues finques acabades i no es veu que es vagen a construir moltes més de moment” esta infraestructura no compensaria a Iberdrola amb altes particulars d’inversió.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat