Cristina Suñer, regidora del Bloc

La portaveu del Bloc de Xàtiva, Cristina Suñer, ha demanat a l’equip de govern del PP “més atenció als joves en l’estiu” en diferents vessants com l’oci, la cultura i els estudis. Suñer ha criticat que el govern del PP no procura “ni centres d’oci, ni es fa una programació imaginativa quan els joves tenen temps lliure”, així lamenta que “sembla que Rus, com ja fa per a ell i els seus amiguets les Nits al Castell, creu que amb això n’hi ha prou”.

La regidora afirma que la programació per joves únicament és la que es fa per la Fira, mentre que pel que fa a la “reduïda piscina Murta” la situació és “vergonyosa” perquè manifesta que l’opció del PP és “qui vullga passar-ho bé, que es pague unes vacances o es compre un xalet amb piscina, i qui no puga fer-ho que s’aguante”.

El Bloc també ha demanat a l’ajuntament, igual que també ho ha fet Esquerra Unida, centres adaptats per a l’estudi dels joves, perquè “a Xàtiva només es pot estudiar a la Biblioteca i damunt, amb horari reduït a l’estiu, no hi ha sales d’estudi ni per suposat biblioteques de barri”.

La regidora nacionalista considera que “l’equip de govern hauria d’escoltar més les necessitats de la joventut i estar més en contacte amb les associacions” i que amb el seu suport es planificaren activitats d’oci alternatiu. No obstant Cristina Suñer lamenta que “el PP ja fa anys que s’ha dedicat a desmotivar les associacions de la nostra ciutat i a programar només activitats del seu gust des d’un despatx”. Davant esta situació la dirigent del Bloc ha manifestat que “és necessari tornar a implicar els joves en la gestió de la política de joventut, potenciant el Consell de la Joventut, donant-li més atribucions i capacitat, com a vincle entre els joves i les institucions”.

Dins esta situació Suñer també ha recordat que hi ha associacions juvenils a la ciutat que tenen problemes amb el local que ocupen actualment, per estar en males condicions, el que demostra “el nul interés del PP per mantindre el teixit associatiu de la nostra ciutat, d’un PP que s’ha gastat molts diners en un centre cultural a un extrem del nucli urbà i que a hores d’ara no se sap per a què servirà ni qui l’ocuparà“.

Des del Bloc també s’ha proposat la creació de ‘Casals de joves‘, instal·lacions de propietat municipal però cedides i autogestionades pels joves xativins, que haurien de dotar-se d’òrgans de representació i govern i garantir, en coordinació amb l’ajuntament, una programació estable i ampla. Suñer explica també que estos locals “podrien aprofitar, tant per a les associacions existents com per a fomentar la creació de noves”.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , ,

 

1 Comentaris

  1. [...] El Bloc demana al govern municipal de Xàtiva “més atenció als … [...]

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat