Filiberto Tortosa, president de la Mancomunitat

La Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (Coeval) ha sol·licitat una reunió amb el president de la Mancomunitat de Municipis e la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, i la resta de consellers per tractar la situació els principals projectes en la comarca. D’esta forma des de la Junta Directiva empresarial s’ha apuntat com a principals qüestions la construcció del nou Hospital d’Ontinyent, el Pla de Competitivitat Turística de la Vall d’Albaida i la conversió en Centre Universitari l’actual extensió d’Ontinyent.

Des de Coeval s’ha considerat que “la situació econòmica i social per la que travessa la comarca és molt sensible  ara més que mai és necessària la posada en marxa e projectes que garanteixquen l’impuls que el teixit econòmic i social de la Vall d’Albaida reclamen”. L’associació empresarial ha recordat que recentment també ha convocat a una reunió similar a l’alcaldessa Lina Insa per tractar els mateixos temes amb els agents socials recriminant-li que els projectes s’estan “eternitzant“.

Els empresaris han recordat que el passat mes de setembre representants de diferents sectors i poblacions integrats en Coeval ja van mantindre un encontre amb el mateix president de la Mancomunitat, Filberto Tortosa (PP), el Conseller de Promoció Econòmica i Turisme, Emili Mira (Iniciativa), alcalde de Otos, l’alcalde de Benigànim, Juan Antonio Puchades (PP), l’alcalde d’el Palomar Jordi Vila, (PSPV), Joan Jornet (PSPV) regidor de Montaverner, i Jesús Pla (Bloc) alcalde d’Agullent. Així afirmen que el resultat de la reunió “va ser molt esperançador“, per la qual cosa esperen que la futura reunió es puga aprofitar de la mateixa forma.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

 

1 Comentaris

  1. [...] que Coeval empleara termes molt durs contra la gestió de Lina Insa en l’ajuntament, mentre per parlar de la mancomunitat i del seu president es parlava en un llenguatge més positiu. Així recorden que els empresaris van reprotxar a l’alcaldessa que no liderara la [...]

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat