image001

El concert es farà a la Sala Multiusos d'Agullent

Esta nit de dissabte tindrà lloc a la Sala Multiusos d’Agullent un concert de rock organitzat i a benefici de la Protectora d’Animals de la Vall d’Albaida. Els grups que actuaran en este espectacle benèfic seran A trago limpio, Odi, Kaneko i Neuròtics.

El concert començarà a partir de les 23,30h i el preu de l’entrada és de 4 euros amb compra anticipada als comerços Voraserra (c.c. el Teler), Videoclub Galàxia i Casal Jaume I a Ontinyent, al pub Elvis de l’Olleria i a Studi Records de l’Olleria. Les entrades a la Sala Multiusos esta nit tindran un preu de 5 euros.

Articles relacionats

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

 

No hi ha comentaris

Sigues el primer en deixar un comentari!

Deixa un comentari


 
 
 

Publicitat